tag:blogger.com,1999:blog-1014803251343962650.post6402316714761853853..comments2023-08-30T15:40:14.245+02:00Comments on Bałkańskie gotowanie: Lepinje - czyli bułki - przygotowania do banjalučkiego ćevapaAndrea Milica Bielskahttp://www.blogger.com/profile/15957944661605992803noreply@blogger.comBlogger3125tag:blogger.com,1999:blog-1014803251343962650.post-26677334088201665992019-01-01T12:11:24.703+01:002019-01-01T12:11:24.703+01:00Ha haa! Uwielbiam takie poczucie humoru. ;-) Troch...Ha haa! Uwielbiam takie poczucie humoru. ;-) Trochę późno weszłam na tę stronę, ale dopiero dzisiaj dowiedziałam się o lepiniach z tv. I juz mi sie podoba... :-) Pozdrawiam - IzAnonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1014803251343962650.post-5704017709900642112011-09-18T13:27:14.458+02:002011-09-18T13:27:14.458+02:00Zalezy, kto ma gdzie lewą stronę ;) A co do ciasta...Zalezy, kto ma gdzie lewą stronę ;) A co do ciasta, to własnie dlatego zawsze mam swojego "pastry chef'a" i nie muszę się stresować ;)Andrea Milica Bielskahttps://www.blogger.com/profile/15957944661605992803noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1014803251343962650.post-78054300259905830322011-08-31T21:05:21.783+02:002011-08-31T21:05:21.783+02:00fajnie, ale cebula jest po prawej ;-). Tajemnica l...fajnie, ale cebula jest po prawej ;-). Tajemnica lepinji to 400C ;-). Ciasto wydaje sie za geste ;-)Siarahttps://www.blogger.com/profile/17322854387197897253noreply@blogger.com